Főoldal            Pénztárgép            Elérhetőségeink               Feliratkozás, Üzenet
PÉNZTÁRGÉPFUTÁR

Nemzeti Dohánybolt
Pénztárgépbérlés
Oldalak
Regisztráció
Üzleteink:

1136 Bp. Szent László út 4/a.
+36 20 9-246-334
+36 20 228-11-09
1183 Bp. Gyömrői út 79-83.
+36 20 9-246-335

Nyitvatartás: 8-16

  bővebben:>>
Online Pénztárgépek
JUTA-Soft Trafik pénztárgép rendszer
Rövid ismertető

Nemzeti dohánybolt nyitásához a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. koncessziós pályázati kiírása feltételként szabja, hogy a pályázónak vállalnia kell, hogy nyertessége esetén a dohánytermék-kiskereskedelmi tevékenység megkezdésekor rendelkezik olyan elektronikus pénztárgéppel, vagy azzal egyenértékű elektronikus nyilvántartó rendszerrel, mely
képes arra, hogy napra pontos készletnyilvántartást vezessen és
alkalmas arra, hogy az illetékes hatóságok, valamint a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. részére a forgalmi adatokat online kapcsolat útján naponta továbbítsa.
Ezért ajánljuk figyelmébe a JUTA-Soft Trafik készletnyilvántartó és számlázó rendszerét, mely alkalmas a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt koncessziós pályázati kiírás III/4.3.5 pontja szerinti működésre.
A rendszer
alkalmas vonalkódos nyilvántartásra,
képes együtt működni elektronikus pénztárgéppel,
naprakész készletnyilvántartást vezet és
képes időszakos (napi, havi, éves) forgalmi jelentéseket küldeni.

Kiskereskedelmi raktárkészlet nyilvántartó és számlázó rendszerünk fejlesztésénél a legfontosabb szempontjaink a következők voltak:
Egyszerű, gyors és pontos kezelhetőség (egy számítógép ismeretekkel egyáltalán nem rendelkező is kb. egy óra alatt elsajátíthatja a legfontosabb feladatokat)
Széleskörű lekérdezési lehetőségek, eladási, bevételezési, raktárkészlet kimutatások
Vonalkód technikai eszközök kezelése (vonalkódok leolvasása, nyomtatása)
Az üzletben dolgozók elszámoltatása, készpénzzel és áruval való visszaélésének megakadályozása
Alacsony árfekvésű de minden extrával ellátott program kifejlesztése, mely moduláris rendszerben modulonként is megvásárolható

Kereskedelmi rendszereinket több mint tizenöt év tapasztalata és ügyfeleink visszajelzései alapján fejlesztettük ki. Programunk számos referenciahellyel rendelkezik, nagy- és kiskereskedésekben egyaránt sikeresen használják.

A program szinte mindent tud, ami egy cégnél számlázással, raktárkezeléssel kapcsolatban felmerülhet. Lehetőséget nyújt az üzletekben kiadott áru számlázására, nyugta, szállítólevél és export számla készítésére, a raktárkészlet naprakész nyilvántartására, leltározásra, a vevők és szállítók adatainak nyilvántartására, az árumozgás követésére, nyereségszámításra, ÁFA karbantartásra valamint árlista nyomtatására, továbbá megfelel az érvényes számviteli törvénynek. A szoftver nyilvántartja a pénzügyi követeléseket és tartozásokat is. Üzletekben pénztárgépes összeköttetéssel és gyors vonalkódos eladás funkcióval segíti a dolgozók munkáját. A program könnyedén boldogul akár több tízezres áru és ügyfélkörrel, s nem jelent gondot akár százezer számla és egyéb bizonylat elkészítése sem.
A DOS-os felület előnye, hogy a program használatához nincs szükség egérre, ezzel is növelve az eladás sebességét, ugyanakkor Windows operációs rendszer alatt is működik a program kihasználva annak előnyeit. (pl.: Hálózatos működés, USB-s nyomtatók támogatása, listák és kimutatások küldése Excelbe vagy Wordbe, bizonylatok nyomtatása PDF-be)

A Juta-Soft Kft. által forgalmazott JUTA-Raktár raktárkészlet nyilvántartó és számlázó program megfelel a 47/2007. (XII. 29.) PM rendelettel módosított 24/1995. (XI. 22.) PM rendeletben, valamint a 2007. évi CXXVII. törvényben előírtaknak, mely szerint a számítógéppel előállított számla, amelynek szigorú számadás alá vonása megvalósul oly módon, hogy a gépi program kihagyás és ismétlés nélkül biztosítja a sorszámozást, és a másolatok alapján a hiánytalan elszámolás biztosított. A számlázó program a számla sorszámokat automatikusan generálja, azokat utólag módosítani nem lehet, a megírt számlák nem módosíthatók nem törölhetők. Megfelel továbbá a 34/1999.(XII.26.) PM rendelet 1.§ (6)/b. pontjában leírtaknak, mely szerint a számítógéppel előállított számla, amelynek szigorú számadás alá vonása megvalósul oly módon, hogy a számla összes példányának egymás utáni nyomtatással történő előállítása esetében a gépi program biztosítja a példányok sorszámozását, több példányos összeszerelt, előnyomás nélküli számla esetén pedig feltünteti azt, hogy a számla hány példányban készült.

JutaDemo szoftver letöltése itt

Letöltés, telepítés: A letöltés után el kell indítani a JutaDemoSetup.exe-t , ami feltelepíti a programot. Indítás: A programot a JUTA-Raktár ikonra kattintva lehet elindítani, vagy pedig a telepítés során megadott munkakönyvtárból (alapértelmezésben c:JutaDemo) a RAKTAR.BAT-al. Indító jelszó: TITOK Korlátozások: A demo program az első indítástól számított 14. napig használható.
Juta-soft Trafik szoftver                80 000 Ft+ÁFA
Érintő képernyős eladási felülettel     (+20.000 Ft + ÁFA)

Vonalkódolvasó                           19 900 Ft+ÁFA-tól
Üzembe helyezés                         10 000 Ft+ÁFA

Pénztárgép                             hagyományos vagy bérelt
Amikortól kapható lesz az új Euro-150 Flexy online pénztárgép, illesztésre kerül a Trafik szoftverrel, így a komplett rendszernek csak a pénztárgép elemét kell majd cserélni, hogy maradéktalanul megfeleljen az előírásoknak.
Ecr-Contact Bt, ecrcontact@gmail.com, +36 20 9-246-334, 1136 Bp. Szent László u. 4/a.
W-Dohány Trafik kereskedelmi szoftver

Rövid ismertető:

Szeretnénk figyelmébe ajánlani,
dohánytermékek értékesítésére kifejlesztett rendszerünket.

Rendszerünk főbb jellemzői:
Dohányáru értékesítésre fejlesztve
Feltöltött dohányáru terméktörzs
Egyéb áruk kezelése (újság, üdítő, ...), teljes leltár, napi stand készítés
Egyszerű gyors vonalkódos értékesítés
Közvetlen pénztárgépes kapcsolat (Fiscal pénztárgépekkel)
Végösszeg kiírása EURO-ban is, napi árfolyam beírása
Előkészítve az online pénztárgép kapcsolatra
A megfelelő jelentéseket (NAV, NDN zRT. felé) elkészíti

A lenti videón megtekintheti a programot használat közben, és kollegánk elmondja a fő funkciókat!

Oktató, ismertető videók:

  W_Dohány ismertető - törzsadatok
  W_Dohány ismertető - értékesités
  W_Dohány ismertető - raktárkezelés


Mivel a Trafikok indulásakor vélhetően még nem állnak rendelkezésre az új, Online pénztárgépek, ajánlatunk a mostani törvénynek megfelelő pénztárgépekkel használható. Amint megjelennek az új típusú pénztárgépek, cégünk a lehető legtöbb típust fogja illeszteni a készletnyilvántartó rendszerhez, tehát csak a pénztárgépeket kell majd kicserélni, a többi komponens maradhat.

A trafik rendszer gyakorlati használata a régi pénztárgéppel:

A vonalkód olvasó a PC-hez van csatlakoztatva, a pénztárgép össze van kötve a számítógéppel (opcionális), A W-dohány program átküldi a pénztárgépnek ÁFA gyűjtőnként összegezve az adatokat majd a pénztárgépen lezárjuk a vásárlást.


W-dohányDemo szoftver letöltése itt (jelszó: DEMO)
Fiscal Silver pénztárgép                50 000 Ft+ÁFA
(Kassza fiók nélkül  40 000 Ft+ÁFA)
Illesztő program (opcionális PC-pénztárgép kapcsolat) 12 000 Ft+ÁFA
Üzembe helyezés                         10 000 Ft+ÁFA

Vonalkódolvasó                           19 900 Ft+ÁFA-tól
W-Dohány Trafik szoftver              80 000 Ft+ÁFA
NAV
NDN minősített trafik program